Velkommen til nye digirogaland.no

Ny nettside med ny visuell profil og nye funksjoner skal løfte og gjøre arbeidet med digitalisering enklere.

Publisert : 22.06.2022

Velkommen til Digi Rogaland sin nye nettside. Fra nå kan du blant annet abonnere på nyheter fra spesifikk fagfelt, få oversikt over hvilke kommuner som er med i hvilke prosjekter, raskt finne kontaktpersoner for blant annet faggrupper, fagfelt, prosjekter og en aktivitetskalender for alle områdene i samarbeidet.

Hva er nytt?

Den største endringen er at du nå kan abonnere på nyheter fra de fagområdene du selv jobber med eller vil holde deg oppdatert om. Du abonnerer på velger hvilke fagområder du ønsker å abonnere på i nyhetsseksjonen, ved å enkelt huke av for de temaene du ønsker å holde deg oppdatert om. Du kan også velge å abonnere på alt, eller kun nyheter som ikke er direkte koblet til et fagområde. 

I tillegg har vi laget en ny digital kalender som skal gjøre det enklere å holde seg oppdatert på når ulike prosjekter og faggrupper samles. Du finner oversikt over alle de planlagte aktivitetene i kalenderen, men du vil også bli varslet når nye møter blir lagt inn under fagfeltet du abonnerer på i nyhetsseksjonen. 

Vi har også laget en ny og bedre måte å vise hvilke personer og kommuner som deltar i ulike prosjekter og grupper, slik at det er enkelt å finne ut hvem du skal kontakte om du har eventuelle spørsmål.

Ny visuell profil

Samtidig som vi lanserer den nye nettsiden presenterer vi også en helheltlig ny visuell profil. Logoen har blitt endret, og vi har satt sammen en ny fargepalett som skal brukes i grafisk materiale.  

Mer informasjon om den nye visuelle profilen finner du på Teams, og har du spørsmål kan du kontakte kommunikasjonsrådgiver i sekretariatet Eirik Haglund.

Kontinuerlig utviklingsarbeid

Selv om den nye nettsiden er lansert, er det å bygge nettside et kontinuerlig utviklingsarbeid. Gjennom sommeren vil siden videreutvikles med nye sider og funksjoner. Målet er at Digi Rogaland sin nettside skal være et samlested for å enkelt få oversikt over hva som skjer innen digitalisering av kommunal sektor i Rogaland.

Har du innspill eller idéer til hvordan nettsiden kan bli bedre? 

Ta kontakt med Eirik Haglund