Helsetjenesteforskningskonferansen 2023

2 november 2023 00.00

Bli med på Helsetjenesteforskningskonferansen 2023 - den ledende møteplassen for helsetjenesteforskning i Norge!

Publisert : 14.08.2023

Konferansen varer fra 2. til 3. november og finner sted på Hotel Clarion Stavanger, med Nasjonalt nettverk for helsetjenesteforskning og Universitetet i Stavanger som arrangører.

Årets tema er «Nasjonal helse- og samhandlingsplan 2024-27; implikasjoner for helsetjenesteforskningen?». Dette er et svært relevant tema enten en jobber i kommune- eller spesialisthelsetjenesten, og enten en er involvert i helsetjenesteforskning eller ikke.

Vår konferanse gir deg en unik mulighet til kunnskapsdeling, erfaringsutveksling, nettverksbygging og til å bli inspirert. Toppledere, eksperter og forskere vil presentere sine funn og perspektiver gjennom plenumsinnlegg og parallellsesjoner.

Du vil få innsikt i de siste forskningstrendene og metodene som former helsetjenesteforskningen i dag, samt diskutere hvordan fremtidige planer vil påvirke forskningsfeltet.

Enten du er en erfaren forsker, en ung akademiker eller en profesjonell som jobber i helse- og omsorgssektoren, er denne konferansen det rette stedet for deg.

Her vil du ha muligheten til å engasjere deg med andre som deler din interesse for og ønske om å styrke norsk helsetjenesteforskning. Sammen kan vi forme fremtiden og forbedre helsetjenestene i Norge.

Vi vil snart offentliggjøre mer informasjon om våre spennende innledere, påmelding og frist for innlevering av abstracts. Hold øye med våre oppdateringer på konferansens nettside!

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte oss på e-post helsetjenesteforsk2023@uis.no.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Helsetjenesteforskningskonferansen 2023!